Bejelentés

Dalanics György Alapítvány adószám: 18808779-1-15

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

A Dalanics György Közoktatási és Kulturális Alapítvány

2002.március 26-án kezdte meg működését. Az alapítók a névadó iránt érzett személyes tiszteletből indították útjára ezt a civil szervezetet, melynek elsődleges célja Dalanics György munkásságának folytatása, az általa 1957-ben alapított és működtetett Szabolcs Néptánc Együttes segítése, támogatása. Együttműködés a szintén általa alapított Szabolcs Néptánc Egyesülettel.

2002. szeptember 1-től alapítványunk fenntartásában működik a Harmónia Alapfokú Művészetoktatási Intézmény, mely elsősorban a táncművészeti tanszakokkal segíti a fiatalok bevonását a művészetek világába, segítséget ad a táncegyüttes utánpótláscsoportjainak fenntartásához, a népi hagyományok ápolásához. Képző- és Színjáték tanszakaink keretében is igyekszünk a fiatalokat a hagyományok ápolására, szeretetére nevelni, oktatni.

Az eltelt évek alatt az alapítvány céljai kibővültek, terveink között szerepel szakképzéssel, a munkaerőpiaccal, környezet- és egészségvédelemmel való foglalkozás is.

Ezúton is várjuk támogatóinktól az SZJA 1 %-ának felajánlását, vagy bármely más adományt, támogatást, mellyel a táncegyüttes, és művészeti iskola működési feltételein javítani tudunk.

Dalanics György Közoktatási és Kulturális Alapítvány

(kiemelten közhasznú)

adószáma: 18808779-1-15

Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!